Menu
« Terug naar ledenlijst

Avance Breda

Aad van Endhoven

Website: http://www.avance.jobs

Avance Breda

Avance is een ambitieuze en snelgroeiende dienstverlener met een compleet netwerk in Nederland en Vlaanderen. In die regio is Avance actief op het gebied van werving en selectie van middelbaar en hoog gekwalificeerd personeel voor vaste en projectmatige dienstverbanden. De mensen van Avance hebben een natuurlijke aanleg en een persoonlijke passie voor hun vak. Zij weten wat er speelt in de verschillende branches, op de arbeidsmarkt en in de wereld om ons heen. Dat verklaart waarom Avance telkens de beste mensen kan bieden. "Goeie mensen, ze bestaan echt."

Na ruim 15 jaar ervaring in de branche heb ik me in 2010 als zelfstandig ondernemer aangesloten bij Avance en richt ik mij op vacatures van opdrachtgevers in West-Brabant. Ik ben dus een ervaren arbeidsmarktintermediair, die creatief en onorthodox de juiste medewerker voor iedere vacature (MBO+, HBO en WO) kan vinden.

Ik geloof niet in adverteren en vacaturesites en onderscheid me vooral, doordat ik zoek naar succesvolle kandidaten, die niet actief op zoek zijn naar een nieuwe baan, maar (vaak onbewust) wel toe zijn aan een volgende stap in hun carrière. Op basis van de door Avance Breda aangeboden vacature kunnen zij zich verder ontwikkelen.

Aad van Endhoven