Menu
« Terug naar ledenlijst

KWS Infra bv

Iwan Netten

Website: http://www.kws.nl

KWS Infra is marktleider in de wegenbouw van Nederland. We hebben een landelijke dekking en zijn decentraal georganiseerd met regionale vestigingen, dochters & deelnemingen. Onze acht vestigingen zijn gesitueerd in Leek, Zwolle, Amsterdam/Heerhugowaard, Rotterdam, Zwijndrecht, Utrecht, Roosendaal en Eindhoven. Ons hoofdkantoor staat in Vianen.

KWS Infra heeft circa 2.200 medewerkers in dienst en pakt jaarlijks zo'n vierduizend projecten aan, variërend van kleinschalige projecten voor particulieren en lokale overheden tot de aanleg van grote, gecompliceerde en multidisciplinaire (infrastructurele) projecten voor Provincies en Rijkswaterstaat. Van het herstellen van een trottoir en de aanleg van een bedrijfsterrein tot de reconstructie van een centrumplan of kruispunt en zelfs complexe geïntegreerde projecten als de Ombouw van de A2 bij ’s-Hertogenbosch van 2 keer 3 rijstroken naar 4 keer 2 rijstroken, Omlegging Zuid-Willemsvaart bij ’s-Hertogenbosch, Waterberging Volkerak-Zoommeer en diverse dijkverzwaringen in Zeeland.

Wij kunnen samen met onze dochterondernemingen zowel specialistische werkzaamheden uitvoeren alsook voor elk project een totaaloplossing aanbieden. Meer dan honderd jaar ervaring maakt ons de juiste partij voor infrastructurele projecten met een breed scala aan werkzaamheden en contractvormen.

Iwan Netten

Iwan Netten