Menu
« Terug naar ledenlijst

HuisMakeOver

Ingrid Meulenbelt

Website: http://www.huismakeover.nl

EXPERTS IN VASTGOEDPRESENTATIE
Door zorgvuldig met klanten mee te denken ontstaan doeltreffende zakelijke oplossingen. De combinatie van kennis, flexibiliteit, snelheid en prijsbeleid, maakt HuisMakeOver tot een servicegericht, betrouwbaar en creatief landelijk zakenpartner.

De kracht van HuisMakeOver schuilt onder andere in het centraal begeleiden en aansturen van diensten. Veel mogelijk maken. Een breed dienstenpakket ondersteunen. Vanuit één kwaliteitsmerk werken én samenwerken. HuisMakeOver werkt in regio’s, waar aangewezen en deskundige regiodirecteuren het aanspreekpunt zijn voor hun klanten. Zij werken nauw samen met onze klanten. Zij zorgen voor duidelijke communicatie en overzicht. Overzicht leidt tot vernieuwing en inzicht.

Als een landelijk werkende formule in de interieur-en vastgoedbranche. Zijn wij sterk in servicegerichte ondersteuning van o.a. woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars, vastgoedbeheerders, investeringsmaatschappeijen en vastgoedmakelaars. Een goed advies en duidelijkheid vormen het begin van iedere nieuwe samenwerking. Positief resultaat is waar wij voor werken.

HUISMAKEOVER BRABANT/LIMBURG
Het werkgebied van het regiokantoor Brabant/Limburg strekt zich verder uit dan de naam suggereert. Naast Brabant en Limburg behoren ook de Drechtsteden en regio Rotterdam tot het gebied dat Conny De Bresser en Ingrid Meulenbelt als regiodirecteuren voor hun rekening nemen.

Samen richten wij ons met name op de zakelijke markt in onze regio. Allebei zijn wij ervaren ondernemers op het gebied van vastgoedpresentatie, vastgoedmarketing en vastgoedstylingadvies met een passie voor vastgoed en ondernemen.

 

Ingrid Meulenbelt

Ingrid MeulenbeltConny De Bresser

Conny De Bresser