Menu
« Terug naar ledenlijst

Fortado

Luuk de Vries

Website: http://www.fortado.nl

“Wij geven Advies op Maat en bieden Persoonlijke Service”


Fortado is dé specialist in het fundament van ieder bedrijf: ICT. Via een landelijk netwerk van zelfstandige adviseurs ondersteunen en adviseren wij organisaties bij het inkopen en beheren van hun telecom- en clouddiensten. Fortado staat voor “krachtig op de juiste toonhoogte” en dat is precies wat een klant verwacht van een partner in zijn zoektocht naar de juiste diensten van de beste providers.

Klanten zien Fortado als een “One Stop Shop” voor hun ICT  diensten, omdat zij voor ieder ICT vraagstuk bij ons terecht kunnen, of dit nu internet, vast, mobiel, VaMo, verbindingen, hosted VoIP/UC of andere clouddiensten betreft. Op het gebied van glasvezel zijn wij de enige partij in NL die de diensten van alle zakelijke providers kan aanbieden aan haar klanten. Fortado biedt haar klanten diverse beheerdiensten aan onder het label BedrijfsZeker®, variërend van Telecom Samen met onze brede en diepe portfolio van Telecom-, Cloud- en Connectivitydiensten, maakt dit Fortado absoluut uniek in de markt.

Neem voor meer informatie en een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact op met luuk.devries@fortado.nl, tel 088-2377206 of peter.vandoorn@fortado.nl tel 088-2377208

Peter van Doorn

Peter van Doorn

Luuk de Vries

Luuk de Vries