Menu
« Terug naar ledenlijst

Optimaal in bedrijf

Alexandra van Teeffelen

Website: http://www.optimaalinbedrijf.com

Optimaal in bedrijf
Optimaal in bedrijf begeleidt bedrijven binnen de machinebouw en metaalbewerking bij het bereiken van een optimaal productieproces en een veilige en gezonde omgeving voor hun vakmensen. Deze 2 diensten worden aangeboden middels Optimaal in bedrijf en Veilig in bedrijf.

Optimaal in bedrijf gaat samen met de ondernemer aan de slag om een slimmer productieproces, kortere levertijden en minder afkeurproducten te realiseren. Door eerst de juiste methode te kiezen die het beste bij de klant past, kan het werkelijke doel van het optimalisatieproces worden bereikt. Methoden voor procesverbetering zijn een Lean optimalisatietraject of de implementatie van ISO 9001. www.optimaalinbedrijf.com

Veilig in bedrijf zorgt ervoor dat een ondernemer verzekerd is van een veilige werkomgeving voor zijn vakmensen en dat boetes worden voorkomen. Het doel is om goede arbeidsomstandigheden te realiseren, waardoor ziekteverzuim wordt gereduceerd. Middelen hiervoor zijn de risico-inventarisatie, het implementeren van VCA en het geven van arbovoorlichting.

www.veiliginbedrijf.com

Optimaal in bedrijf staat voor helder en integer advies met branchekennis in de regio.

Alexandra van Teeffelen