Menu
« Terug naar ledenlijst

Advocatenkantoor Boemaars B.V.

Tom van Beek

Website: http://www.advocaatboemaars.nl

Advocatenkantoor Boemaars richt zich met name op ondernemingen in het MKB en particulieren. Onze juridische dienstverlening bestaat uit advieswerk en uiteraard wordt ook voor cliënten ook geprocedeerd.


De drie advocaten binnen kantoor zijn allround geschoold, maar zij hebben elk hun eigen voorkeursgebieden. Ondernemingsrecht, arbeidsrecht, huurrecht, personen- en familierecht en algemeen verbintenissenrecht zijn daar voorbeelden van.


Denkt u aan een samenwerking of overname? Wilt u personeel aannemen of wilt u juist advies over een inkrimping? Zou uw huurprijs naar beneden kunnen? Heeft u een lastige debiteur? Wij staan u graag te woord en bieden kwaliteit voor een concurrerend tarief. Ook kan in veel gevallen een beroep worden gedaan op uw rechtsbijstandsverzekering, zodat de verzekeraar uw kosten draagt.


Het kantoor is gevestigd in Zundert, makkelijk bereikbaar aan de rand van het dorp. Daarnaast hebben wij een bezoeklocatie in Breda (Princenhage), zodat de afstand tot onze klanten nooit een probleem is.