Menu
« Terug naar ledenlijst

Stoffels Bleijenberg

Diana Bruin

Website: http://www.stoffelsbleijenberg.nl

Schoonmakers uit de regio: altijd dichtbij
Ondernemend, deskundig en altijd dichtbij. Stoffels Bleijenberg is hét schoonmaakbedrijf voor Zeeland en Brabant. Een familiebedrijf met de roots in het Zeeuwse, dat zich dankzij bewezen deskundigheid en goede referenties steeds meer over de grenzen van de regio beweegt. Inmiddels zijn wij dan ook een gevestigde naam in zowel Zeeland als West- en Midden-Brabant.

Altijd in de buurt
Met vestigingen in Vlissingen, Terneuzen en Breda zijn we altijd bij u in de buurt. Tel daarbij onze honderden opdrachtgevers in de regio op en Stoffels Bleijenberg is een partij die niet weg te denken is uit de mooiste kustregio van ons land.

Échte toegevoegde waarde
Onze geschiedenis gaat ver terug, net als de relaties met onze medewerkers en opdrachtgevers. Wij investeren in langetermijnrelaties. Die stellen ons namelijk in staat écht toegevoegde waarde te leveren.

Schoonmaakspecialist
Als dé schoonmaakspecialist in de regio zetten we elke dag alles op alles voor het beste resultaat. Daarom blijven we kritisch naar onszelf. We voeren het gesprek met onze opdrachtgevers en luisteren. Ook naar onze medewerkers. Want zij zijn onze ogen en oren die precies weten wat er speelt. Die hun opdrachtgever kennen en behoeften signaleren. Zo houden we elkaar scherp. Zodat we keer op keer het beste uit onszelf halen. Voor onze opdrachtgevers in de kantorensector, het onderwijs, gezondheidszorg, industrie en horeca.

Diana Bruin

Diana Bruin