Menu
« Terug naar ledenlijst

De Groeicoach

Raoul Rossou

Website: http://www.degroeicoach.nl

Persoonlijke groei voor zakelijk resultaat.

Als ondernemer ben je continu bezig om het beste resultaat te bereiken voor je bedrijf, voor je klanten en voor je mensen. En natuurlijk ook voor jezelf. Kortom, je werkt aan groei. Je heb daarvoor allerlei mooie ambities.

Maar op de een of andere manier lukt het je maar niet om je ambities te realiseren. Je wordt te veel in beslag genomen door de dagelijks praktijk en kunt alle ontwikkelingen nauwelijks bijhouden. Of je medewerkers lijken soms ook maar niet te begrijpen wat je wilt en je vraagt jezelf soms af waarvoor je het ook alweer allemaal doet. Zelf lukt het je maar niet om al je mooie plannen in acties, en daarmee in successen, om te zetten.

Soms helpt een goed gesprek met een objectieve coach je al een eind op weg. Soms heb je iemand nodig die je helpt om de organisatie en je medewerkers in de juiste versnelling te krijgen op weg naar verdere groei en ontwikkeling. Soms moet je het gewoon helemaal anders aanpakken.

Ik help je graag om je groeiplannen structureel en doelgericht te realiseren vanuit het uitgangspunt: ‘Persoonlijk groei met zakelijk resultaat’.

Als Groeicoach help ik ondernemers, managers, medewerkers en professionals om te groeien, zowel op persoonlijk vlak als met de onderneming of afdeling. Deze persoonlijke groei met zakelijk resultaat wordt bereikt door het helder krijgen van ambitie en visie en het opheffen van eventuele belemmerende persoonlijke of zakelijke overtuigingen. Samen evalueren we de bestaande persoonlijke strategie of de bedrijfsstrategie of ik help deze opstellen. Aan de hand van een actieplan gaan we samen aan de slag om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Als Groeicoach bied ik hierbij de nodige kennis en ervaring aan en maak ik, waar nodig, gebruik van een uitgebreid netwerk van professionals.

Weten wat De Groeicoach voor jou en jouw bedrijf kan betekenen? Ik kom graag een keer vrijblijven de kansen en mogelijkheden bespreken. Bel 06 - 24 68 36 44 of mail info@degroeicoach.nl

Raoul Rossou