Menu
« Terug naar ledenlijst

No Corners Consultancy

Peter van der Puyl

Website: http://www.nocorners.nl

No Corners helpt u graag bij het maken van de juiste keuze voor de beste ICT-structuur voor uw bedrijf. Met de juiste ICT-structuur voor uw bedrijf onderscheidt u zich van uw concurrent, lopen uw werkprocessen beter, zijn uw opbrengsten dus hoger, bereikt u een hogere klanttevredenheid en behaalt u dus gemakkelijker uw bedrijfsdoelstellingen.
Belangrijk bij deze keuze is onafhankelijkheid. Vaak hebben leveranciers een belang bij hun eigen systeem. Daarmee is hun onafhankelijkheid beperkt. Dat betekent dat bedrijven niet altijd het beste advies krijgen voor hun ICT-structuur.


Marktonderzoek ICT bij MKB
De manier waarop MKB-bedrijven met hun ICT-beleid omgaan, intrigeert mij. Daarom heb ik een marktonderzoek uitgevoerd om meer inzicht te krijgen in de rol van ICT binnen het MKB. Belangrijkste conclusies uit dit onderzoek:


  • Overgrote deel geeft aan dat belang ICT groot is, maar heeft te weinig inzicht in mogelijkheden.

  • Weinig aandacht voor beveiliging van de systemen, terwijl men dit wel belangrijk vindt.

  • Weinig bedrijven hebben een calamiteitenplan, terwijl bedrijfsvoering afhankelijk is van ICT.

  • Helft van ondernemers vraagt meer dan 1 offerte aan voor ICT, maar kiezen uit verschillende oplossingen met bijbehorende visies van leveranciers wordt duidelijk gezien als belemmering.

  • Een op de drie bedrijven heeft geen ICT-budget en/of weet niet wat ICT kost.

  • Overgrote deel is ervan overtuigd niet maximale rendement uit ICT te halen.


Onafhankelijk ICT-advies op maat
Voor mij zijn dit signalen dat er behoefte is aan goed en onafhankelijk advies op het brede terrein van ICT. Ik heb me daarom ten doel gesteld mijn praktische kennis en ervaring op ICT-gebied in te zetten om bedrijven te helpen bij hun ICT-keuzes. Met de bedrijfsdoelstellingen als uitgangspunt bepaal ik welke ICT-structuur het beste past bij het bedrijf, ongeacht leverancier of softwarepakket. Dit resulteert dan altijd in een compleet en onafhankelijk ICT-advies op maat.

De juiste ICT-partner
Kiest u ook voor de beste ICT-structuur voor uw bedrijf? Dan is No Corners de juiste partner voor u!
Meer informatie over de ICT-adviseur van No Corners vindt u op www.nocorners.nl

 Waarom Brabants Genoegen
Als tafelvoorzitter hoor ik mensen graag vertellen waar ze uniek in zijn en wat hun passie is. Voor mij betekend netwerken dat ik ambassadeur wil zijn voor de mensen die ik ken. Verder zijn de bijeenkomsten van Brabants Genoegen altijd erg gezellig en dat is mooi meegenomen.

Peter van der Puyl