Menu
« Terug naar ledenlijst

Golfbaan Landgoed Bergvliet

Marco van Dijnsen

Website: http://www.landgoedbergvliet.nl

Golfbaan Landgoed Bergvliet is een jonge golfbaan die bekend staat om haar goede sfeer en het persoonlijke contact.

Onze 18 holes championship course, 9 holes par 3 baan en de bijzondere driving range gaan natuurlijk op in het omringende landschap. En met de uitgebreide oefenfaciliteiten, golfshop en eigen golfschool voelt iedereen, beginner of pro, zich thuis op Landgoed Bergvliet.

Naast golf heeft Landgoed Bergvliet echter nog veel meer te bieden…

Zoals bijvoorbeeld de Business Club; de grootste in de regio op golfgebied en nog steeds groeiend. Meer dan 125 bedrijven gingen u voor en zijn vaste gast op Landgoed Bergvliet voor een rondje golf, maar ook voor vergaderingen, zakelijke bijeenkomsten of een verrassend etentje met relaties.

In ons Paviljoen is iedereen van harte welkom voor een hapje en een drankje. U wordt steeds weer verrast door de overheerlijke gerechten uit onze keuken; alles bereid met dagverse en bij voorkeur regionale seizoensproducten.

Het naastgelegen Koetshuis biedt eveneens prima voorzieningen voor vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten. En zelfs wanneer u op zoek bent naar een unieke locatie voor uw jubileum, personeelsfeest, congres of zelfs uw bruiloft bent u bij Landgoed Bergvliet aan het juiste adres!

Vanzelfsprekende kwaliteit en verrassende extra’s; geen poeha maar verantwoorde luxe… Dat is Landgoed Bergvliet!