Menu
« Terug naar ledenlijst

Luyten Adviesgroep

Jack Vos

Website: http://www.luyten.nl

Persoonlijk en professioneel. Luyten Adviesgroep staat al meer dan 50 jaar bekend als onafhankelijke adviseur op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en financiële planning voor de particuliere markt maar vooral ook voor de zakelijke markt. Honderden zakelijke klanten in het MKB- en grootbedrijf dienen wij al jaren met veel toewijding.

 

“Happy cows give more milk”


Wij geloven dat blije medewerkers zorgen voor blije relaties. Zo zorgen wij bijvoorbeeld voor een optimale ontwikkeling in optimale werkomstandigheden voor onze medewerkers. Het kunnen bieden van hoogwaardige service begint bij goede, tevreden medewerkers.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?


Van ziekteverzuim- tot aansprakelijkheidsverzekering, in welke mate zijn deze van belang voor u als ondernemer?  Voor advies in het verzekeren van zaken binnen en buiten uw bedrijf  hebben wij gediplomeerde adviseurs in huis. Denk bijvoorbeeld aan:

-          Ziekteverzuimverzekeringen;

-          Aansprakelijkheidsverzekeringen;

-          Bedrijfsautoverzekeringen;

-          Of bijvoorbeeld schadeverzekeringen.

Onze adviseurs zijn ook opgeleid u ook te mogen adviseren in het managen van uw risico’s. Denk hierbij aan het identificeren, beoordelen en beheersen van alle risico’s die invloed kunnen hebben op uw bedrijfsdoelstelling(en).

 

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar onze website www.luyten.nl, of kom gerust een keer langs  op ons kantoor aan de Bredaseweg 65 in Etten-Leur!

 

Contactgegevens:

Luyten Adviesgroep

Bredaseweg 65

4872LA Etten-Leur

 

T. 076-5021087

@. jack@luyten.nl