Menu
« Terug naar ledenlijst

Allinco Systems

Rob Harmsen

Website: http://Www.allinco-systems.nl

Eén partner voor al uw ICT-producten en –diensten


Van computernetwerken tot breedbanddiensten en van IP-telefonie tot IP-Camerabeveiliging, Allinco Systems levert het allemaal.
Met ruim 30 jaar ervaring op de ICT markt zijn wij de afgelopen decennia uitgegroeid tot een professioneel, creatief, allround dienstverlener op ICT-gebied.

Allinco Systems levert computernetwerken, Wi-Fi, Cloud, IP-camerabeveiliging, Internetaansluitingen en hosting. Onze kracht ligt in de integratie van producten én diensten, hierdoor leveren wij complete turn-key oplossingen.

Wanneer u als bedrijf, school of instelling streeft naar een langdurige samenwerking met slechts één partner op ICT- gebied dan zijn wij dé partner voor u. Door onze expertise kunnen wij uw complete ICT voor onze rekening nemen. Door gebruikmaking van het internet zijn wij u ook op afstand (remote) snel en optimaal van dienst.

Wij zijn landelijk georiënteerd en bedienen klanten binnen de volgende branches: MKB, industrie & transport, recreatie, overheid, onderwijsinstellingen en hospitality.